İnternetten araştırdığım kadarıyla Vatan'dan bu tarz bir sistem topladım, Max bütçem 13000-14000 arası. Bu haliyle 12500 tutuyor, kasayla anakart hakkında çok bilgim yok. Kasayı biraz rastgele, anakartı da önerilen bu diye gördüm internette yeterliymiş galiba. Sistem idare eder mi 4-5 seneliğine? Bir de önerebileceğiniz upgrade var mı? 14000 kadar çıkabilirim. Diğer GPU'lara baktığımda verilen fiyata değmiyor gibiydi.
vatandan alma durumum diğer siteler ne kadar güvenilir bilemediğim için. riske atmak istemiyorum sıkıntısı olan olmuş yada hiç sıkıntı yaşamayanlar. kasa hakkında bir fikrim yok pek. psuda biraz aşırıya kaçmış olabilirim belki. şu an 12500 tutuyor 14000 çıkarsam 2070e belki psuyu daha uygun alırsam 2070s olabilir internetten farklı sitelerden sipariş edince 2000-3000 daha ucuza alabilirim gibi duruyor yalnızca ne kadar riskli bilemiyorum aldığım ekran kartının 2-3 ay sonra elimde patlamasını istemezdim yani ihtimalin az olduğunu biliyorum ama geri iade sorunu olabiliyormuş ve genelde müşteri hizmetleri kötü deniyor .Birde rx 5700 xt mech önerirmiydiniz perfonmasını çok iyi diye okudum ama ilk çıktığında sıkıntıları varmış galiba
Mech serisi çok ısınan bir seri ek olarak AMD'nin sürücü sorunları var böylesine yüksek bir bütçede gerek yok.
Vatan'dan alacağınız parçaları internetten almanız daha güvenli. Nereden alacağınızı söylerseniz bizler sizin için bir şeyler önerebiliriz. Şunu sorayım internetten alabiliyorsunuz değil mi?