1400TL Monitör tavsiyesi

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olabilicek lütfen ?
C24G2U daha kaliteli renklere sahiptir. IPS paneldir.
C24G1 ise kavislidir ama VA olduğundan 24G2U'nun renk kalitesi ve görüş açısı (sağdan-soldan bakınca renkelrin bozulması) olarak gerisindedir.

Kavis mi daha önemli, renk kalitesi mi? Buna göre karar verin.

Alttaki kavisli, kavisli istiyorsanız onu alın.
Panel farkı var biri VA Panel biri Ips panel
C24G2U daha kaliteli renklere sahiptir. IPS paneldir.
C24G1 ise kavislidir ama VA olduğundan 24G2U'nun renk kalitesi ve görüş açısı (sağdan-soldan bakınca renkelrin bozulması) olarak gerisindedir.

Kavis mi daha önemli, renk kalitesi mi? Buna göre karar verin.
Evet kavisli olsa güzel olur ama renk daha iyi olur almışken güzel bir şey almak mantıklı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Panel farkı var biri VA Panel biri Ips panel

Evet kavisli olsa güzel olur ama renk daha iyi olur almışken güzel bir şey almak mantıklı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?
Uzun süre oyun oynayacaksan VA öneririm, IPS biraz göz yoruyor daha çok film gibi şeyler içinse IPS al.(Kendi fikrim)

Son düzenleme:
Marka kalitesiz demedim. Ekranı daha büyük güzel bir alternatif gibi.
Link.Ya da bu monitör hakkında bir bilginiz var mı? Açıkcası 27 inch daha cazip geliyor.
Ben kalitesiz dediniz demedim zaten sadece daha kaliteli dedim belirttim. Bence 1080P için 24 en iyisi 27 de biraz pikseller sayılıyor diyenler var. Gamepower olduğu için bile almazdım ben olsam. AOC alın geçin bence en mantıklı seçim olur. Zaten FPS oyunları oynuyorsanız 27 fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı