1400TL'ye Gaming klavye önerisi

Bütçe
1400
Alıştıktan sonra sorun olmuyor tkl'den geçim %60'a
Hocam ben hala çekiyorum elimde Akko 5108B, 5087B ve Z11 var değişmeli kullanıyorum. Kişiden kişiye değişir ancak ben %65 veya üstü klavye alınmasını öneririm.

Bu fiyat bandında bulabileceğiniz daha iyi klavye yok demek yanlış olmaz.

Hocam alacaksanız %60 değil de %65 veya üstü klavye almanızı öneririm yön tuşlarını aktif olarak kullanıyorsanız yokluğu çektiriyor. Ek871GTR %68 klavye olarak geçiyordu sanırım ideal boyut diyebilirim.
Yanlış anlaşılmasın Ek871GTR'yi önermemin nedeni boyutundan dolayı değil 5 pin hot-swap yani piyasadaki çoğu switch uyumlu olması, 3 mod(Bluetooth, 2.4Ghz, USB) kullanılabilmesi kısacası uzun ömürlü klavye diyebilirim.

Bu fiyat bandında bulabileceğiniz daha iyi klavye yok demek yanlış olmaz.

Hocam alacaksanız %60 değil de %65 veya üstü klavye almanızı öneririm yön tuşlarını aktif olarak kullanıyorsanız yokluğu çektiriyor. EK871GTR %68 klavye olarak geçiyordu sanırım ideal boyut diyebilirim.

Hocam evde mouse var yön tuşları yerine kullanıyorum dışarıda laptopun var zaten hocam.

Hotswap değil ama switchler çok zor çıkıyor haberin olsun. Sorunların varsa sorabilirsin aktif olarak kullanıyorum.

Nasıl yani hocam bayağı zorlamammı lazım.

FN+1234 tuşlarıyla F fonksiyonları FN+wasd yön kombinasyonu alışmak çok kolay.

Hocam bu model hem güzel duruyor hem de hoşuma gitti hocam.

Hocam evde mouse var yön tuşları yerine kullanıyorum dışarıda laptopun var zaten hocam.

Nasıl yani hocam bayağı zorlamammı lazım.

Hocam bu model hem güzel duruyor hem de hoşuma gitti hocam.

Zorlamana gerek yok alışmalısın sadece birazcık 1. haftadan sonra kolaylaşıyor.

Zorlamana gerek yok alışmalısın sadece birazcık 1. haftadan sonra kolaylaşıyor.

Sağ olun hocam teşekkürler.

FN+1234 tuşlarıyla F fonksiyonları FN+wasd yön kombinasyonu alışmak çok kolay.

Mr, prtsc, Home, end, pgup, pgdn, ınsert, delete tuşları da hocam alt ile mi FN ile mi çalışıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı