Sozolonow Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Merhaba CMD de netstat -anobf yazdım ve sistem başlıklı bir IP varmış yabancı bu trojan mıdır öğrenebilir miyim?
Merhaba CMD de netstat -anobf yazdım ve sistem başlıklı bir IP varmış yabancı bu trojan mıdır öğrenebilir miyim?
KS KS Sozolonow Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #21 Harry Da Souza dedi: Crack hiçbir zaman tavsiye etmem hocam kıran adamın inisiyatifi'ne kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aslında bende sevmiyorum ama işte fakirim hocam bedava olan alternatiflerini de çok sevmiyorum bilgisayarımın %95'i crack kalanlar bedava elde ettiğim paralı oyunlar. Artı 0 Eksi
Harry Da Souza dedi: Crack hiçbir zaman tavsiye etmem hocam kıran adamın inisiyatifi'ne kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aslında bende sevmiyorum ama işte fakirim hocam bedava olan alternatiflerini de çok sevmiyorum bilgisayarımın %95'i crack kalanlar bedava elde ettiğim paralı oyunlar.