1428TL sıfır sistem tavsiyem

@Elussi0n ben bu kasayı tavsiye ederim. İçinde gelen güç kaynağı +12v kanalından 200W veriyor:

.

Bence o kasaya o kadar verilmez.
İçinde FSP PSU var.

Selamlar forum üyeleri hazır bazı parçalar stoğa gelmişken ve fiyatları düşükken bir tavsiye konusu açayım dedim.
(2adet RAM alınacak)

Ek tavsiyelerim:
1-Eğer bütçeniz biraz daha fazla ise 2adet 8 GB RAM almanız daha yararlı olacaktır.
2-Bütçeniz 2500TL civarına çıkıyorsa 2adet 8 GB RAM yerine Ryzen 5 2400G almak çok daha mantıklı olur.
3-OC yapacaksanız B450 bir anakart almanız daha iyi olur. Ben burada yapılabilecek en ucuzunu yapmaya çalıştım.
4-En kısa sürede SSD alın 120GB bile olsa SSD bilgisayarı kat kat hızlandırır.
5-PSU olarak geleceğe yönelik istiyorsanız Aerocool VX Plus 400W modelini alabilirsiz.
Tavsiyelerim bitti bir sonraki tavsiye konuma da beklerim 🙂 herkese iyi forumlar.
Bu sistemde r7 240 ekran kartı kullanabilir miyim ? Bu sistemi alacağım konu için tesekkurler.

Kullanabilirsin ama işlemci içindeki grafik birimi R7 240 gücünde olduğu için para israf etme. Sana tavsiyem RAM'leri 2tane 8 GB şeklinde alırsan R7 240'dan daha güçlü olur.
16 gb yapip 400 w psu yapsan daha iyi olur diyorsun yani. R7 240 ekran kartini elimden çikartip o parayla böyle yapacagim tesekkurler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı