144 FPS için video editlemek için program önerisi

HanLiebert

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, FPS oyunlarında klip alıp paylaştığım bir YT kanalım var. Normalde CapCut PC uygulamasından, videolarım 144 FPS olmasına rağmen sınır FPS olan 120 FPS videolar editleyip paylaşıyordum. Monitörüm 144 Hz olduğu için 144 FPS video editlemek ve render'lamak istiyorum. Bu FPS değerinde bildiğiniz video editleyebileceğim bir uygulama var mı?

DaVinci var da hiç kullanmadım ben FPS sınırı nedir bilmiyorum. Haberin var mı bilmiyorum ama YT en fazla 60 FPS destekliyor yani sen 1000 FPS video çeksen bile 60 FPS atabileceksin maksimum. Hem zaten 120 ile 144 arasında çok fark yok.

Hocam yanlışınız var. Çoğu takip ettiğim editörlerin videoları en az 144 FPS. Nereden bildiğimi soruyorsanız, 60 FPS ile 144 FPS farkından yüksek FPS ile içerik ürettiklerini anlayabiliyorum. Ayrıca adamlar başlığa bile yüksek FPS değerlerini yazıyorlar.

120 ile 144 arasında çok fark yok evet ama benim gözüm 144'e alıştığı için, video yavaş gibi hissettiriyor. Bence yine de denemek ve uğraşmak adına değer bir aralık 24 FPS.

Zaten 180 Hz monitörüm olsa 200 FPS için uğraşmazdım. Bir nevi 40 ile 60 FPS farkı gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı