144 Hz 1 ms 1920x1080 Monitör Önerisi

turnuva için TN öneriyorsunuz o zaman ama 24G2U modeli'de 1ms diyor sizin önerdiğiniz XG2401 modeli'de 1-ms nasıl oluyor'da aralarında hız farkı oluyor görüntüde IPS daha hoş diyorlar

Ben sana söyleyim şimdi arkadaş griden giriye 8 ms falan işte monitör şöyle kötü böyle kötü diyecek ama 2401 de çok iç açıcı bir monitör değil bir türlü bu forumda kimse anlatamadı arkadaşa .

siz ne önerirsiniz 24G2U modeli çok şık çok hoşuma gitti ve pubg de pro olarak oynuyorum sayılır IPS ve TN arasında hız farkı var diyorlar ama nasıl bir fark sonuçta 2 side 1ms çok kararsız kaldım şuan renklerde güzel gözükürse tabi daha güzel olur ama 1 amacım hız performans

Hocam profsanız zaten tn ve va baksanız daha iyi olacaktır.

Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynamayı seven biriyseniz TN alın derim, onun dışında IPS alın.
Ben LoL ve Knight oynayacağım. Önceliğim bu 2 oyun. Hangisini alayım? IPS alacaktım ama TN alacağım gibi duruyor. Bir de VA varmış, ikisinin ortası deniyor. Fikirleriniz önemli. Ona göre tercih yapacağım.

@Silinen üye İPS panel almanızı öneririm. Siz de aşağıdaki konuyu inceleyin.

turnuva için TN öneriyorsunuz o zaman ama 24G2U modeli'de 1ms diyor sizin önerdiğiniz XG2401 modeli'de 1-ms nasıl oluyor'da aralarında hız farkı oluyor görüntüde IPS daha hoş diyorlar
Biri TN panel biri İPS panel renk açısından İPS panel çok daha önde. Profesyonel değilsenize TN almanın hiçbir anlamı yok. Aşağıdaki konuyu incelemenizi öneririm, keza yorumları da öyle.

Ben LoL ve Knight oynayacağım. Önceliğim bu 2 oyun. Hangisini alayım? IPS alacaktım ama TN alacağım gibi duruyor. Bir de VA varmış, ikisinin ortası deniyor. Fikirleriniz önemli. Ona göre tercih yapacağım.
Siz IPS tercih edin bence. AOC 24G2U sizin için en mantıklı seçim olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…