Nerde yazıyor TN olduğu, dediğim gibi öğrenmek istiyorum. Muhtemelen AOC'un IPS modelini alacağım aynen. Ay sonuna kadar araştırıyorum.@Silinen üye TN panel. Bunu alacağınıza önerdiğimi alın daha iyi.
Nerde yazıyor TN olduğu, dediğim gibi öğrenmek istiyorum. Muhtemelen AOC'un IPS modelini alacağım aynen. Ay sonuna kadar araştırıyorum.@Silinen üye TN panel. Bunu alacağınıza önerdiğimi alın daha iyi.
İyi renkli TN panel alırsan sorun olmaz. Bazı TN paneller cidden kötü ama bazılarının renkleri güzel oluyor. Araştırman gerek.TN panel testine baktım cidden çok renksiz ve çok kötü gözüküyor IPS alsam çok mu bir şey kaybederim prof olarak oynadığım için
çok fazla bütçem yok maalesef çok zor bir karar şuan napıcam bilmiyorumİyi renkli TN panel alırsan sorun olmaz. Bazı TN paneller cidden kötü ama bazılarının renkleri güzel oluyor. Araştırman gerek.
Profesyonellik ve performans benim için önemli demişsin. O zaman tek seçeneğin Flat TN monitör. En mantıklı neden IPS dedin?çok fazla bütçem yok maalesef çok zor bir karar şuan napıcam bilmiyorumen mantıklı IPS ama çok fazla hız farkı var prof isen kesin TN diyorlar zor bişi
TN renk kalitesi gördüm o yüzden galiba çok renksiz ve solgun duruyorduProfesyonellik ve performans benim için önemli demişsin. O zaman tek seçeneğin Flat TN monitör. En mantıklı neden IPS dedin?
Efsane Cuma indiriminde 144Hz monitör alacağım. Bütcem 1300 TL, aklımdaki monitör AOC 24G2U ve AOC C24G1 curved daha çok aklıma yatıyor. Daha güzel duruyor ama kararsız kaldım PUBG oynuyorum performans benim için oldukça önemli. Turnuvalara falan giriyorum yani önerebiliceginiz en iyisi ne arkadaşlar?
TN renk kalitesi gördüm o yüzden galiba çok renksiz ve solgun duruyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.