144 Hz 1 ms 1920x1080 Monitör Önerisi

TN panel testine baktım cidden çok renksiz ve çok kötü gözüküyor IPS alsam çok mu bir şey kaybederim prof olarak oynadığım için

İyi renkli TN panel alırsan sorun olmaz. Bazı TN paneller cidden kötü ama bazılarının renkleri güzel oluyor. Araştırman gerek.
çok fazla bütçem yok maalesef çok zor bir karar şuan napıcam bilmiyorum :D en mantıklı IPS ama çok fazla hız farkı var prof isen kesin TN diyorlar zor bişi
Aoc G2460Fq modeli TN panel fiyatıda uygun sizce bunumu alıyım o zaman AOC 24g2u yerine

Son düzenleme:
Efsane Cuma indiriminde 144Hz monitör alacağım. Bütcem 1300 TL, aklımdaki monitör AOC 24G2U ve AOC C24G1 curved daha çok aklıma yatıyor. Daha güzel duruyor ama kararsız kaldım PUBG oynuyorum performans benim için oldukça önemli. Turnuvalara falan giriyorum yani önerebiliceginiz en iyisi ne arkadaşlar?

TN Panel'in renk açısından kötü olduğunu söyledik, bazı kişiler nedense inanmak istemiyor. Gözümle gittim test etmiştim zamanında ayrıca forumda bununla ilgili yan yana deneme olarak test yapıldı konuyu atmıştım.

Profesyonel oyuncu değilseniz almanızın hiçbir faydası olmaz. Israrla alacaksanız, güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı