144 Hz 1 ms 1920x1080 Monitör Önerisi

Biz 2 aydır araştırıyoruz . 11.11 de monitör bırakmadı alçaklar alamadım 24G2U monitörü.

TN panel testine baktım cidden çok renksiz ve çok kötü gözüküyor IPS alsam çok mu bir şey kaybederim prof olarak oynadığım için

TN panel testine baktım cidden çok renksiz ve çok kötü gözüküyor IPS alsam çok mu bir şey kaybederim prof olarak oynadığım için
İyi renkli TN panel alırsan sorun olmaz. Bazı TN paneller cidden kötü ama bazılarının renkleri güzel oluyor. Araştırman gerek.

İyi renkli TN panel alırsan sorun olmaz. Bazı TN paneller cidden kötü ama bazılarının renkleri güzel oluyor. Araştırman gerek.
çok fazla bütçem yok maalesef çok zor bir karar şuan napıcam bilmiyorum en mantıklı IPS ama çok fazla hız farkı var prof isen kesin TN diyorlar zor bişi
Aoc G2460Fq modeli TN panel fiyatıda uygun sizce bunumu alıyım o zaman AOC 24g2u yerine

Son düzenleme:
çok fazla bütçem yok maalesef çok zor bir karar şuan napıcam bilmiyorum en mantıklı IPS ama çok fazla hız farkı var prof isen kesin TN diyorlar zor bişi
Profesyonellik ve performans benim için önemli demişsin. O zaman tek seçeneğin Flat TN monitör. En mantıklı neden IPS dedin?

Profesyonellik ve performans benim için önemli demişsin. O zaman tek seçeneğin Flat TN monitör. En mantıklı neden IPS dedin?
TN renk kalitesi gördüm o yüzden galiba çok renksiz ve solgun duruyordu

TN Panel'in renk açısından kötü olduğunu söyledik, bazı kişiler nedense inanmak istemiyor. Gözümle gittim test etmiştim zamanında ayrıca forumda bununla ilgili yan yana deneme olarak test yapıldı konuyu atmıştım.

Profesyonel oyuncu değilseniz almanızın hiçbir faydası olmaz. Israrla alacaksanız, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…