cornellyus
Hectopat
PUBG, CS:GO tarzı oyunlarda alıyorum sadece yayın yaptığım zaman biraz artıyor o da 85 civarlarına çıkıyor. Bence endişe duymayın. Freesync vs açıksa monitörde kapatın. Yada G-sync açıksa onu da kapatın. Bunlar kartı yoruyor. Güç tüketimine gelince ben kartın sıcaklığının güç tüketimiyle bile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü watt ne kadar fazla olursa o kadar ısı açığa çıkar. Şuan açıklayamam tam ama anladığınızı umuyorum![]()
anladım hocam 275 watt kullanıyor benim kart aslında normal ama 94 te hep çalışıyor acaba bi sıkıntı çıkarırmı diye sıkıntım gerçi 3-4 saat sürekli çalıştığı oldu
Ekran kartının kendisi çok fazla güç tüketen bir ekran kartı ama bu kadar ısınması çok normal mi bilemedim. Kasadaki fanlar nasıl konumlandırılmış peki? egzog vb.
5 fan var hocam kasanın içinde üstte iki tane havayı yukarı atıyor önde 2 tane havayı içine alıyor 1 tane eksoz zaten var hocam. aslında oyun açılırken 65 derece açılıyor. 1 dk içinde 94 dereceye hemen çıkıyor garip olan aniden ısınması anlamadığım o kasanın soğutması ile alakalı değil gibi
Son düzenleme: