ARTYOM2035
Decapat
Herkese merhaba.
1 haftaya yakındır monitör arıyorum kafamda çok fazla monitör eledim. Son 4 taneyi gözüme kestirdim bu 4 monitörden kullanan veya önerebilcek olan varmı hangisini almalıyım. Genel olarak rekabetçi oyun oynuyorum . Nadir hikayeli oyun oynarım.Lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
www.n11.com
www.incehesap.com
www.n11.com
magaza=omegateknik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
www.n11.com
1 haftaya yakındır monitör arıyorum kafamda çok fazla monitör eledim. Son 4 taneyi gözüme kestirdim bu 4 monitörden kullanan veya önerebilcek olan varmı hangisini almalıyım. Genel olarak rekabetçi oyun oynuyorum . Nadir hikayeli oyun oynarım.Lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

ViewSonic XG2405-2 24" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
ViewSonic XG2405-2 24

AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı

Asus TUF VG249Q 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+VGA+DP FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF VG249Q 23.8
Son düzenleyen: Moderatör: