144 Hz 1 ms Monitör Önerisi

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu monitörü şiddetle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca ölü piksel konusunda başın ağrımaz. Aorus ölü piksel testi yaptıktan sonra almana izin veriyor...

Aorus AD27QD

Bahsettiğiniz ürün ile konuda bahsettiğim ürün arasında fiyat haricinde bir fark göremedim. Neden bu ürünü tercih etmeliyim?

VA panel olmasına rağmen aşağıdaki ürünü çok beğendim. Bu ürün hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.

Ürün bağlantısı: Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Fiyatı

-----

Bahsettiğim tüm özellikleri kapsayan 1 tane ürün sonunda buldum.

Ürün bağlantısı: LG 34"34UC79G 1 Ms 21:9 UW Curved 2xHDMI-DP 144HZ FreeSync IPS Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

Bu ürün hakkında düşüncelerinizi yazabilir misiniz?

Bu monitörü şiddetle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca ölü piksel konusunda başın ağrımaz. Aorus ölü piksel testi yaptıktan sonra almana izin veriyor...

Aorus AD27QD
Dostum ben o markanı Cv27F modelini almıştım 27 inç nalet ettim berbattı. Bütün karanlık temalı filmleri rezil ediyordu. Ve aşırı ghosting vardı oyunlarda iade ettim. Bu modelinin neyi farklı ?

Dostum ben o markanı Cv27F modelini almıştım 27 inç nalet ettim berbattı. Bütün karanlık temalı filmleri rezil ediyordu. Ve aşırı ghosting vardı oyunlarda iade ettim. Bu modelinin neyi farklı ?

Dediğin modeli bilmiyorum ve kullanmadım. Şuan bu modeli kullanıyorum ve renkler aşırı gerçekçi ayrıca bir problem ile karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…