RedVoltage
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz ürün ile konuda bahsettiğim ürün arasında fiyat haricinde bir fark göremedim. Neden bu ürünü tercih etmeliyim?
VA panel olmasına rağmen aşağıdaki ürünü çok beğendim. Bu ürün hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
Ürün bağlantısı: Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Fiyatı
-----
Bahsettiğim tüm özellikleri kapsayan 1 tane ürün sonunda buldum.
Ürün bağlantısı: LG 34"34UC79G 1 Ms 21:9 UW Curved 2xHDMI-DP 144HZ FreeSync IPS Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Bu ürün hakkında düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
Bu monitörü şiddetle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca ölü piksel konusunda başın ağrımaz. Aorus ölü piksel testi yaptıktan sonra almana izin veriyor...
Aorus AD27QD
Bahsettiğiniz ürün ile konuda bahsettiğim ürün arasında fiyat haricinde bir fark göremedim. Neden bu ürünü tercih etmeliyim?
VA panel olmasına rağmen aşağıdaki ürünü çok beğendim. Bu ürün hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
Ürün bağlantısı: Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Fiyatı
-----
Bahsettiğim tüm özellikleri kapsayan 1 tane ürün sonunda buldum.
Ürün bağlantısı: LG 34"34UC79G 1 Ms 21:9 UW Curved 2xHDMI-DP 144HZ FreeSync IPS Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Bu ürün hakkında düşüncelerinizi yazabilir misiniz?