144 Hz 1 ms vs 4 ms

Burakcdemir

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sizce bu iki monitör arasındaki bu fiyat farkına değer mi? Gerçekten 4 ms ve 1 ms bir satış taktiği mi yoksa gerçekten 144Hz bir monitörde 4 ms tepki süresi bir FPS oyuncusunu oldukça rahatsız eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekte hiçbir monitor 1MS değil. Ama 1MS'in 5MS olduğu yerde 4MS'de mantıken daha yüksek gecikme yaşar. Daha önce 1MS kullanmadıysan farkı hissetmen zor. 4MS alabilirsin.
aslında 8-10 yıldır tn panel 60 hz 1080 bi 1 ms bi monitör kullanıyorum 144 hz 4ms olan bi monitöre geçmek makul değil o halde ?

Herz arttıkça ms düşmesi lazım. Eğer ms düşmezse gölgelenme olur.75 herz 5ms, 120 herz 4ms, 144 herz 1ms,165 herz 0,5ms,gibi

Bütçen el vermiyorsa zorlamana gerek yok. Yine 60HZ'den geçtiğin için büyük bir fark görürsün. 1MS olanı almak seni zorlayacaksa 4MS olanı alıp test edersin. Eğer memnun olmazsan 14Gün içinde iade edebilirsin yeterki zarar verme.

1ms uzun süre kullanmış olsam da 4ms ile arasındaki farkı anlayamadım ben şahsen. 4ms monitör bulunduran bir internet kafeye gidip deneyimleyebilirsiniz.

vatan bilgisayardan alacağım, her ne olursa olsun alınan bi ürünün 14 gün içinde beğenmemekten ötürü bile olsa değişim ya da iade hakkı mevcut değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…