O zaman tavsiye etmiyorum.Hayır hocam genel olarak her oyunu oynarım.
O zaman tavsiye etmiyorum.Hayır hocam genel olarak her oyunu oynarım.
Hocam şöyle yorumlar gördüm de nedemek bunlar?AOC almayın ghosting oluyor ASUS veya attığım modeli alabilirsiniz ASUS'ta ışık sızması oluyor diyorlar fakat LG için kötü bir yorum görmedim.
Ne tavsiye edersiniz hocam?O zaman tavsiye etmiyorum.
Hocam şöyle yorumlar gördüm de ne demek bunlar?
Ne tavsiye edersiniz hocam?
Kablo ile alakalı bilmeyenler yorum yapmış DP port ile bağlarsanız veya güncel HDMI kabloları ile 144Hz 1ms alırsınız.
FreeSync ve 1 ms beraber çalışır yani. Bir de 2.0 HDMI kablo çalıştırır değil mi? Varsa link atar mısınız hocam önerdiğiniz.
Monitör konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur.Hocam şöyle yorumlar gördüm de nedemek bunlar?
Ne tavsiye edersiniz hocam?
Monitör konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur.
27 ekran hocam. Başka tavsiyeniz varmı ?Kesinlikle bu monitörü al bunu almadan önce 10 gün içinde sırasıyla aşağıdaki monitörleri alıp denedim. En son attığım linktekini şu an kullanıyorum görüntü süper ölü piksel yok
Sallanma yok.
Acer Predator XB253QGPbmiiprzx 1 adet ufacık ölü piksel ama panel olarak en iyisi.
AOC 24G2U kasası sağlam değil monitör klavye ile yazarken bile sallanıyordu.
ViewSonic XG2405 kasa sağlam görüntü iyi 3 adet ölü piksel vardı.
MSI Optix MAG276r panel süper kasa sağlam 1 adet aşırı büyük ölü piksel vardı.
![]()
Gigabyte M27F 27" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte M27F 27" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam karar vermek zor oluyor benim için. Her ürünün kötü ve iyi yorumu var. Karar veremiyorum. Bir de VA paneller. Daha önce hiç monitör kullanmadım bir de pek bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.