Marka fanatikliği varsa o zaman hiç bir şey beğenmezsin ki, G-Sync yok diye şu sorun var bu sorun var diye kafanda kurabilirsin bence. Olay başka sen beğendiğini al ben karışmayayım en iyisi. He bu kafandaki şeye cevabım, bu monitörün tatmin edemeyeceği insan yok, yani normal kullanıcı diyelim fanatik vs değil.
Şu ana kadar 1ms verebilen bir monitör yok dediniz. Bu önerdiğiniz Samsung modeli sadece ve sadece paneli daha iyi ve canlı renk sunuyor diye önermiyorsunuz değil mi? Tepkime süresi daha mı alt seviyede diğerlerine göre?
Şu ana kadar 1ms verebilen bir monitör yok dediniz. Bu önerdiğiniz Samsung modeli sadece ve sadece paneli daha iyi ve canlı renk sunuyor diye önermiyorsunuz değil mi? Tepkime süresi daha mı alt seviyede diğerlerine göre?
Dedim ki "gerçek 1ms" üretilmedi. Hepsi GtG ve ne olduğunu açıkladım. Bu önerdiğim de diğer çöpler(TN) gibi 1ms GtG tepki süresine sahip. Bir de şunu dedim, Input lag her şeyden önemli oyun için. Tabii rekabetçi oynanıyorsa.
İzlemesine evet izliyorum da bak oradaki değerlere göre şu an kullandığım; 23.8" AOC AGON AG241QG - Specifications Average kısmında 4 Ms yazmakta. Takıldığım konu bu.
Burada görünen Hz değeri ile alakalı olabilir mi? Pc ye geçtiğim zaman elimde eski Dell modeline ait aldığım mağazaya gönderdiğim video kayıtları var 20-40 sn aralıklarında bunları yükleyip paylaşırım bahsettiğim sorunu gözlerinizle görmüş olursunuz.