144 Hz/240 Hz 1 MS Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 111
  • Görüntüleme 8.846
Marka fanatikliği varsa o zaman hiç bir şey beğenmezsin ki, G-Sync yok diye şu sorun var bu sorun var diye kafanda kurabilirsin bence. Olay başka sen beğendiğini al ben karışmayayım en iyisi. He bu kafandaki şeye cevabım, bu monitörün tatmin edemeyeceği insan yok, yani normal kullanıcı diyelim fanatik vs değil.
Şu ana kadar 1ms verebilen bir monitör yok dediniz. Bu önerdiğiniz Samsung modeli sadece ve sadece paneli daha iyi ve canlı renk sunuyor diye önermiyorsunuz değil mi? Tepkime süresi daha mı alt seviyede diğerlerine göre?

Çok eski monitör o, benzer fiyata daha iyi çöpler var.
Şu ana kadar 1ms verebilen bir monitör yok dediniz. Bu önerdiğiniz Samsung modeli sadece ve sadece paneli daha iyi ve canlı renk sunuyor diye önermiyorsunuz değil mi? Tepkime süresi daha mı alt seviyede diğerlerine göre?
Dedim ki "gerçek 1ms" üretilmedi. Hepsi GtG ve ne olduğunu açıkladım. Bu önerdiğim de diğer çöpler(TN) gibi 1ms GtG tepki süresine sahip. Bir de şunu dedim, Input lag her şeyden önemli oyun için. Tabii rekabetçi oynanıyorsa.

Son düzenleme:
Gayet hızlıymış.
Anneni babanı seviyorsan bunu tam şekilse izle. Bilgi sahibi olursan işin kolaylaşır. Fikirlerin kaliteli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet hızlıymış.
Anneni babanı seviyorsan bunu tam şekilse izle. Bilgi sahibi olursan işin kolaylaşır. Fikirlerin kaliteli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemesine evet izliyorum da bak oradaki değerlere göre şu an kullandığım; 23.8" AOC AGON AG241QG - Specifications Average kısmında 4 Ms yazmakta. Takıldığım konu bu.

Belki de ghosting sandığın şey ghosting değildir.

Resimdeki iz nedir?
_20180502_110243.JPG

Son düzenleme:
Belki de ghosting sandığın şey ghosting değildir.

Resimdeki iz nedir?
Eki Görüntüle 295226
Burada görünen Hz değeri ile alakalı olabilir mi? Pc ye geçtiğim zaman elimde eski Dell modeline ait aldığım mağazaya gönderdiğim video kayıtları var 20-40 sn aralıklarında bunları yükleyip paylaşırım bahsettiğim sorunu gözlerinizle görmüş olursunuz.

Bu resimdeki hareket bulanıklığı oluyor, yenileme hızı çok olsa da bu oluyor ama azalarak tabii.

Normal kamera ile ghosting tespit edilemiyor. Çektiğin videolarda ghosting görünmez, demek ki ghosting sandığın şey aslında başka bir şey.

Ghosting sadece takip(pursuit) kamera ile tespit edilebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı