Merhabalar, en az 144 Hz monitör alacağım ve almışken en az 27" olsun istiyorum. İki adet rakiplerine göre oldukça uygun fiyatlı monitör buldum. Sizce hangisini almalıyım? Bu markaları tercih edersem sorun yaşar mıyım? Diğer markalar 2200 TL gibi bir rakamdan başlıyor.
Kampanyaları takip ediniz. Monitör bir kez alınır ve uzun yıllarca kullanılır. Belki 3 sistem değişir, monitör değişmez. Ben 27" Asus PB278QR kullanıyorum. Almadan önce 2-3 ay araştırmıştım.
Ben burada tavsiye ettiğiniz monitörün kalitesiz bir ürün olduğunu söylemedim altını çizeyim. Tipi hoşuma gitmedi sadece. İstediğim ürünü de tercih ederim ayrıca. Ben burada insanların fikrini almak istedim. Bir tavsiyede bulundunuz eyvallah ama tavsiye ettiğiniz her şey beğenilecek diye bir şey yok. Çocuk gibi tribe girmeye lüzum yok bence.
Kampanyaları takip ediniz. Monitör bir kez alınır ve uzun yıllarca kullanılır. Belki 3 sistem değişir, monitör değişmez. Ben 27" Asus PB278QR kullanıyorum. Almadan önce 2-3 ay araştırmıştım.
Haklısınız o yüzden bende araştırma yapıyorum. Fps oyunları oynadığım için en az 144 Hz bir monitör almak istiyorum. 27" monitörler bütçemi aşıyor sanırım 24" monitörlere yöneleceğim.
Tribe girdiğim yok, istediğinizi almakta özgürsünüz. Ben önerimi yaparım sadece. Size son derece iyi bir öneri verdim. Direkt önyargılı bir şekilde tipinden elediniz. Tipinde de bir şey yok ayrıca Her neyse, karar sizin.