144 Hz 27" Monitör Seçimi

Amiidamaru

Megapat
Yer
İstanbul
Samsung LC27FG70FQMXUF öneririm. 1080p monitör alınacaksa bence alınabilecek en iyi monitör.

27'': Samsung LC27FG70FQMXUF 27" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Fiyatı

24'': Samsung LC24FG70FQMXUF 23.5" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Fiyatı

VA panel, FreeSync, Curved, Quantum Dot, 144 Hz gibi genel özelliklere sahip.

1080p için 27 inç büyük kaçabiliyor. Hem fiyat farkı da çok, 24 inç almanızı öneririm.

Benim attığım ürünleri neden tavsiye etmediğinizi söyler misiniz. Gamepower marka olan monitörde de samsung va panel var.

Gamepower güven veren bir marka değil. Ayrıca attığım Samsung modeli çok daha iyi.
24" de curved tavsiye etmiyor kimse. Ayrıca çok tipsiz bir monitör onun yerine linkteki monitörü tercih ederim.
BenQ XL2411 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) 144hz Full HD Oyuncu Fiyatı
27" olarak da o samsung modeli yerine aşağıdaki linkteki monitörü tercih ederim.
BenQ XL2720 27" 1ms (Analog+DVI-D+2xHDMI+Display) GSync Full Fiyatı

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama tavsiye ettiğiniz monitörler hoşuma gitmedi.
Acer monitör hakkında düşünceleriniz nedir?

AOC modellerine bakınız bence.
Hocam ilk başta ben de aoc düşünüyordum ama BenQ cihazlardan daha pahalıya geliyor maalesef.

Kampanyaları takip ediniz. Monitör bir kez alınır ve uzun yıllarca kullanılır. Belki 3 sistem değişir, monitör değişmez. Ben 27" Asus PB278QR kullanıyorum. Almadan önce 2-3 ay araştırmıştım.

Tipsiz bir monitör mü? Peki, siz TN panelli veya dandik Çin markalı ''tipli'' ürünleri tercih edebilirsiniz...
Ben burada tavsiye ettiğiniz monitörün kalitesiz bir ürün olduğunu söylemedim altını çizeyim. Tipi hoşuma gitmedi sadece. İstediğim ürünü de tercih ederim ayrıca. Ben burada insanların fikrini almak istedim. Bir tavsiyede bulundunuz eyvallah ama tavsiye ettiğiniz her şey beğenilecek diye bir şey yok. Çocuk gibi tribe girmeye lüzum yok bence.
Kampanyaları takip ediniz. Monitör bir kez alınır ve uzun yıllarca kullanılır. Belki 3 sistem değişir, monitör değişmez. Ben 27" Asus PB278QR kullanıyorum. Almadan önce 2-3 ay araştırmıştım.
Haklısınız o yüzden bende araştırma yapıyorum. Fps oyunları oynadığım için en az 144 Hz bir monitör almak istiyorum. 27" monitörler bütçemi aşıyor sanırım 24" monitörlere yöneleceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı