Neden hocam? Ne sorunu vardı? Bu modeli almayı düşünüyorumda.LG GN650b ise asla önermem kendim kullanmıştım iade etmiştim.
Neden hocam? Ne sorunu vardı? Bu modeli almayı düşünüyorumda.LG GN650b ise asla önermem kendim kullanmıştım iade etmiştim.
Neden ki hocam ne gibi bir sorun yaşadınız? Şu an hangi monitörü kullanıyorsunuz?LG GN650b ise asla önermem kendim kullanmıştım iade etmiştim.
Neden hocam? Ne sorunu vardı? Bu modeli almayı düşünüyorumda.
Neden ki hocam ne gibi bir sorun yaşadınız? Şu an hangi monitörü kullanıyorsunuz?
Monitörün kendi ayarlarından red saturation'u kısmayı denediniz mi hocam?Siyahlarda kırmızılaşma sorunu ve ayak kısmı sorunluydu.
Monitörün kendi ayarlarından Red Saturation'u kısmayı denediniz mi hocam?
ViewSonic'in VX2458 144 Hz Curved monitöru
Bu monitör TN panel. Bu devirde TN panel kullanılmaz. VA panellerin çoğunda ghosting var. IPS ekranlarda da IPS glow ve ghosting olabiliyor fakat daha az. Belirttiğin iki monitörü de önermiyorum.
Brlirttiğim ViewSonic monitör VA ama TN degil TN tabii ki de bu devirde kullanilmaz.
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.