Bu monitör TN panel. Bu devirde TN panel kullanılmaz. VA panellerin çoğunda ghosting var. IPS ekranlarda da IPS glow ve ghosting olabiliyor fakat daha az. Belirttiğin iki monitörü de önermiyorum.
Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-C-MHD ITOPYA'da.
Dostlar MSI Optix G241 nasıl peki? Bu arada piyasada sorunlu olmayan model yok sanırım her model ile birileri sorun yaşamış. Galiba burada önemli olan satıcı firma. Peki Amazon.com.tr nasıl iade konularında sizce? Benim de tavsiye konum var fikir verebilir misiniz MSI Optix G241 23.8 alınır mı?
Bu monitör TN panel. Bu devirde TN panel kullanılmaz. VA panellerin çoğunda ghosting var. IPS ekranlarda da IPS glow ve ghosting olabiliyor fakat daha az. Belirttiğin iki monitörü de önermiyorum.
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Zamanında bunu da çok araştırdım iyi diyenler ve kötü diyenler karışık. Benim VA'lara karşı olma sebebim ghosting denilen olayın çok olması. Fakat bazılarımız ucuz fiyata IPS alınmaz o paraya kaliteli VA alınır diyorlar. Görüşler epey fazla. Yine de önerim flat bir IPS 144Hz 1 ms yazan monitör seçmen olacak. İlla VA olacak diyorsan Dell'in kine bak epey öneriliyor. IPS olacak ise AOC veya LG.