144 Hz FreeSync Monitör Önerisi

Dediğin monitör hakkında pek bir bilgim yok yaklaşık3 haftadır kullanıyorum şuana kadar hıç sorun çıkarmadı. Farkları dersen ekran mat yansımaları engelliyor. Sağa sola kafası çevriliyor. Genel olarak memnunum kaliteli bir monitör.
Benim 350 TL param çöpe gitti keşke o monitörü alabilseydim ben de. Kat kat daha iyi malzeme kalitesi.
Dediğin monitör hakkında pek bir bilgim yok yaklaşık3 haftadır kullanıyorum şuana kadar hıç sorun çıkarmadı. Farkları dersen ekran mat yansımaları engelliyor. Sağa sola kafası çevriliyor. Genel olarak memnunum kaliteli bir monitör.
Mesela ben ders çalışırken bunun alt tarafı en geriye ittirdigim zaman bile öne çıkıyor sonra kenarları kalın malzeme kalitesi 0 AOC olsaydı onu en arkaya ittirdigim zaman daha geride duracakti. Kenarları ince olacakti hem yükseliyor sağa sola dönüyor daha ergonomik bundan işte salak kafam yüzünden kaldık buna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kareler azaldıkça doğal olarak FPS artar o yüzden 4:3 oyunları oynadığınızda ya da pencerede oynadığınızda daha fazla FPS alırsınız.
Bahsettiğiniz kareler çözünürlüğü oluşturuyor. 1080p 24 inç ve 1080p 27 inç bir monitörde piksel yani kare sayısı aynı. Boyut değil çözünürlük etkiler.
4:3 yaptığınızda çözünürlük düşer, çözünürlük düştüğü için FPS artar. Ekran boyutu ile ilgisi yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı