144 Hz G-sync Gaming Monitör Tavsiyesi

Ben G Sync destekli monitör kullanıyorum. Kesinlikle öneririm.
Oyun monitörlerinde çözünürlükten daha çok, tepki süresi ve tazeleme süresi büyük önem taşır. 2K, 144 Hz mönitörü, 4K 60 Hz monitöre tercih ederim. Biraz seni zorlayacak ama Asus PG278Q modelini öneririm. Bütçeyi aşacak ama buna değercek, emin olun.

GTX 1060, geçen neslin GTX 980 modeliyle kafa kafayadır. 2K çözünürlükte bile çoğu oyunda ultra ayarlarda sorun olmayacaktır. Monitörü amazon.com dan ucuza getirebilirsiniz.

Yorumun için teşekkür ederim. Anlaşabileceğim birilerinin olduğunu görmek mutlu etti beni. Yırtılma olayı görüntü bozukluğu her FPS değerinde görülebiliyor. Adaptive - SYNC G-SYNC gibi teknolojiler varken bundan mahrum olmamak için araştırma yapıyorum.

Acer Predator XB271H modelinde takıldım. Acer hakkında ne söyleyebilirsin? Fiyatı uygun benim için.

Ama diğer marka ve modellerden ucuz olması kafamı karıştırdı. Acer uzun vadede sorun yaratabilecek bir marka mıdır ? Performansı kalitesi memnun eder mi? Gönül rahatlığıyla alabilir miyim?

Model hakkında bir bilgim yok. Fakat inceledim gayet güzel görünüyor ürün. Genel özelliklerine bakacak olursak;
  • TN panel
  • LED
  • 27"
  • 144Hz
  • G-Sync
  • 100,000,000:1 Kontrast
  • 1ms Tepkime süresi
  • 1920x1080
Fiyatı senin için uygunsa alabilirsin.

Aynen ya 2k değil ama özelliklerine göre diğer modellerden bayağı ucuz webdenal' dan sipariş ettim bakalım nasıl olacak.

Yakın bir zaman da 1060 lı ekran kartı ve PG248Q G-sync 180 Hz monitörü alacaktım bunu yazmanızda ki sebep nedir? Aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…