Kurabiye Canavari
Hectopat
Daha fazla
Ya insan gözünün sonuç itibarıyla algılayabileceği kapasite belli bu iki sunmuş olduğun hız insan gözünün algılayabileceğinin daha ötesinde o sebepten dolayı kolay kolay hissedemezsin aradaki farkı diye düşünüyorum. Filmlerde ortalama 30 olarak kullanılıyor oyun neredeyse ortalama 60 bu sebepten dolayı çok hissedebileceğini düşünmüyorum. Ha diyeceksin ki insanlar o zaman neden yapmış bunu bence bir noktadan sonra abartı diye düşünüyorum bu tamamen benim şahsi düşüncem herhangi bir veri ya da herhangi bir kaynağa bağlı değil bu benim kendi düşüncem ben sadece abartı buluyorum bir noktadan sonrasını.
Videoda yavaşlatarak aradaki farkı göstermek için sunmuşlar yani burada ekran çözünürlüğün ya da ekran Hz çok da önemli değil. Sadece mantığını anlatmak için koymuşlar ama tabii ki de arkadaşın belirtmiş olduğu bu iki rakamda oldukça yüksek frameler o sebepten dolayı bence 144 Hz'den fazlası abartı. Çünkü bu oyun için ortalama tavsiye edilen yani 60 Hz'nin neredeyse iki katına tekabül ediyor o yüzden üst rakamlar bunlar diye düşünüyorum ben.
60Hz ekranından "240Hz" YouTube videosu izleyerek mi anlayacaksın farkı?
Videoda yavaşlatarak aradaki farkı göstermek için sunmuşlar yani burada ekran çözünürlüğün ya da ekran Hz çok da önemli değil. Sadece mantığını anlatmak için koymuşlar ama tabii ki de arkadaşın belirtmiş olduğu bu iki rakamda oldukça yüksek frameler o sebepten dolayı bence 144 Hz'den fazlası abartı. Çünkü bu oyun için ortalama tavsiye edilen yani 60 Hz'nin neredeyse iki katına tekabül ediyor o yüzden üst rakamlar bunlar diye düşünüyorum ben.