144 Hz IPS panel monitör tavsiyesi

gokbrk2

Hectopat
Bilgisayar bileşenlerimi yavaş yavaş güncelliyorum. Sırada monitörüm var. Bana 144 Hz, IPS panel, düşük tepkime süreli ve 23.8-27 inch aralığında bir monitör tavsiyesinde bulunur musunuz?

Bütçem 1800 TL, ekran kartım GTX 1660 Super. Bildiğim kadarıyla artık FreeSync monitörlerde G-SYNC aktif edilebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar bileşenlerimi yavaş yavaş güncelliyorum. Sırada monitörüm var. Bana 144 Hz, IPS panel, düşük tepkime süreli ve 23.8-27 inch aralığında bir monitör tavsiyesinde bulunur musunuz?

Bütçem 1800 TL, ekran kartım GTX 1660 Super. Bildiğim kadarıyla artık FreeSync monitörlerde G-Sync aktif edilebiliyor.

IPS değil ama güzel bir indirim var şu an İtopya'da şu monitöre bakabilirsin.

Ben AOC olanı kullanıyorum gayet memnunum. 3 monitörde aynı paneli kullanıyor. AOC'da dahili hoparlör ve USB portları var. Kulaklık ve mikrofon girişi de mevcut. Diğer monitörleri de inceleyip araştırarak seçim yapabilirsin. Belirttiğiniz bütçeye çok fazla seçenek yok zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı