Çözüldü 144 Hz monitör CS2'de 60 Hz kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

samed_54

Hectopat
Normalde tam ekran 1920x1080 de 143Hz olarak gözüküyor fakat ben 1280x960 oynamak istiyorum bu çözünürlüğü seçince 60Hz'den başka çözünürlük çıkmıyor.
YouTube'da tam ekran pencereli yap Hz i Max yap uygula deyince düzeliyor diyorlar ama geri çözünürlüğü küçültüp oyuna girince otomatik 60Hz oluyor nasıl çözebilirim bu sorunu çok can sıkıcı bir şey yardımlarınızı bekliyorum.

Normalde tam ekran 1920x1080 de 143Hz olarak gözüküyor fakat ben 1280x960 oynamak istiyorum bu çözünürlüğü seçince 60Hz'den başka çözünürlük çıkmıyor.
YouTube'da tam ekran pencereli yap Hz i Max yap uygula deyince düzeliyor diyorlar ama geri çözünürlüğü küçültüp oyuna girince otomatik 60Hz oluyor nasıl çözebilirim bu sorunu çok can sıkıcı bir şey yardımlarınızı bekliyorum.

Pencereli seceneklerinde sadece 60Hz oluyor diye biliyorum.

Pencereli seceneklerinde sadece 60Hz oluyor diye biliyorum.

Kanka YouTube'dan çözdüm NVIDIA ekran kartı driverini bir sürüm eskisini yükledim oldu.

Kanka YouTube'dan çözdüm NVIDIA ekran kartı driverini bir sürüm eskisini yükledim oldu.

İzlediğim video bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı