Hocam şu altta belirttiğim kabloyu alsak ne olur? 144 Hz görüntü alamaz mıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kaliteden kasıt malzeme kalitesi mi hocam? Örgü ip ve plastik ip kıyaslaması vs. gibi mi?Alabilirsin ama, kalite olarak çok kötü. Görüntüde kopmalar veya anlık görüntü gitmesi gibi durumlar yaşanabilir. Attığın kabloyu önermem. @karadayiii
Bende Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms monitörü alıcam da. HDMI kablosuyla 144 hz desteklemediğini duydum. Sen hangi kabloyu aldın? Dark 1.5 Metre Displayport Kablo - Freesync - 144Hz Destekli Dk- Fiyatları ve Özellikleri Şu kablo işimi görür mü? İlerde görüntü bozma, görüntü gitmesi yaşar mıyım?Kaliteden kasıt malzeme kalitesi mi hocam? Örgü ip ve plastik ip kıyaslaması vs. gibi mi?
Hiçbir problem olmaz, uygun fiyatlı bir DP kablosu alıp kullanın, çok fazla araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.Bende Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms monitörü alıcam da. HDMI kablosuyla 144 hz desteklemediğini duydum. Sen hangi kabloyu aldın? Dark 1.5 Metre Displayport Kablo - Freesync - 144Hz Destekli Dk- Fiyatları ve Özellikleri Şu kablo işimi görür mü? İlerde görüntü bozma, görüntü gitmesi yaşar mıyım?
teşekkür ederimHiçbir problem olmaz, uygun fiyatlı bir DP kablosu alıp kullanın, çok fazla araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.