144 Hz monitör en fazla 120 Hz oluyor

Monitörüm benq XL2411p . Laptopu da konuda belirttim . Güncel aletler olduğu için çıkışların da 2.0 olduğunu düşündüm. Detaylı olarak nasıl öğrenebilirim internette hdmi port modellerine bakamadım.

Nvidiada monitör gözükmüyor. Ayrıca ekte resim bırakıyorum böyle diyor.Eki Görüntüle 596050

Sorun orada işte, gözükmesi lazım ve oradan ayarlaman gerekiyor. Ekran kartın güncel mi ?.
Kabloda sorun olsa görüntü hiç vermez. kabloyu kontrol eder misin kabloda kaç versiyon yazıyor.

Laptopta mini Display Port'u var. Mini display +Display Port kablosu alsam çözer miyim bu sorunu.

Hocam büyük ihtimalle çözülür. Aradım monitörün resmi vardı ama bulamadım. Bulabirsem paylaşırım.

Hocam normalde HDMI 1.3 ve üzeri ile 144 Hz alabirsiniz doğrudur. Bazı monitörler HDMI ile 120 Hz veriyor. Geçen bir konu olmuştu. Arkadaşta BenQ monitör vardı ve HDMI 120 Hz yazıyordu. DP ile deneyin. Muhtemelen 144 Hz alırsınız.

Arkadaşa katılıyorum. Vesa sertifikalı almanızı öneriyorum. eğer DP kablosu sizin cihaza uygun ise.

Screenshot_20200619-233630.png

Buldum hocam monitör bu. Muhtemelen sizin monitörünüz bu model.

Tamamdır hocam teşekkürler. Ayrıca bir şeyi daha soracağım. Şimdi Display Port'u ile bağladığım zaman NVIDIA denetim masasına ekran ayarları gelecek mi? Şu an Intel kullanıyor gözüküyor. Bu konuda kafam hala karışık.

Hocam bunun gibi durumlar için videolar var. Laptop GPU değiştirme olarak yazarsanız çıkar. Benim pek bir tecrübem yok. Yoksa seve seve yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı