144 Hz Monitör Neden Alınmaz

Ne kadar fark ediyor ne fark ediyor onu anlamış değilim.

144 Hz monitör almak için illa pro FPS oyuncusu olmak gerekmez. Bambaşka bir boyut 144 FPS oynamak. Denemediğin için sana gereksiz gelebilir. Bende 60 FPS oynarken aynı düşünceye sahiptim. Fakat V-Sync açıp FPS sabitlemekten sıkıldığım için 144 Hz monitöre geçtim. İyiki geçmişim. Artık 60 FPS oynayamıyorum ve masaüstünde gezinmek 30 FPS gibi oluyor. İmkanın varsa dene. Yanıldığını görürsün Sistemi 60 FPS üzerine çıkamayanların tabii ki almasına gerek yok. Saçma olur.

Şurayı dikkatli okumadınız sanırım:

144 HZ monitörde FPS 75'ten aşağı düşünce cidden kasıyormuş hissiyatı veriyor orası ayrı bi durumda, ben hissettiğimi söyleyeyim 90 - 100'den sonra yağ gibi kayma hissiyatı başlıyor. 125'ten sonrası zaten mükemmel. PUBG'de bu yüzden özel çözünürlük oluşturdum 144 FPS yakalamak için.
Ne kadar fark ediyor ne fark ediyor onu anlamış değilim.
FPS 144'e ne kadar yaklaşırsa akıcılık o kadar artıyor.

Şurayı dikkatli okumadınız sanırım:
70-80 FPS ile oynanan bir oyun her durumda 144 Hz monitörde 60 Hz monitöre göre daha akıcı ve daha sorunsuz bir görüntü sağlayacaktır. Burada G-Sync Freesync gibi teknolojilerden çok ortalama 70-80 FPS veren bir bilgisayarda 60Hz ve 144Hz monitörün farklarından bahsediyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek katılmadığım kısım 1080p'den yüksek olma kısmı, piyasada binlerce 144Hz 1080p monitör var.

FPS monitörün tazeleme hızını aştığında problem oluşur, yani 144Hz monitör kullanan birisi sorun yaşamamak için FPS'i 144e sabitlemek zorunda değil.

Yazmışsınız ancak bildiğim kadarıyla FPS monitörün tazeleme hızından az olursa bu sefer de stuttering ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…