144 Hz monitör önerisi

Bu monitör hakkında görüşleriniz nelerdir peki yoksa Philips mi alayım?

Philips olan monitör tasarım olarak daha ince, benim tercihim Philips monitörden yana olurdu, ikisi de kalitelidir.

Yanlış link atmışım özür diliyorum. Bu da IPS panel ancak güzel gözüktü gözüme.

Elimde arkadaşların attığı Philips monitör var ancak ekran kartım NVIDIA ve bu monitör G-Sync destek listesinde bulunmuyor. 144Hz alabiliyorsunuz ancak henüz G-Sync ne durumda test edecek bir oyun oynamadım. Ben de attığınız ASUS monitörü sırf Adaptive-Sync özelliğinden dolayı düşünüyorum. Güzel bir karşılaştırma gelirse ben de monitörümü iade edip ona geçeceğim.

Elimde arkadaşların attığı Philips monitör var ancak ekran kartım NVIDIA ve bu monitör G-Sync destek listesinde bulunmuyor. 144Hz alabiliyorsunuz ancak henüz G-Sync ne durumda test edecek bir oyun oynamadım. Ben de attığınız ASUS monitörü sırf adaptive-Sync özelliğinden dolayı düşünüyorum. Güzel bir karşılaştırma gelirse ben de monitörümü iade edip ona geçeceğim.

Son attığım monitör için söylüyorsunuz değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı