Merhaba, şu an kullandığım monitörü değiştirme kararı aldım. 24 inç 144 Hz monitöre geçmek istiyorum. FPS oyunları oynuyorum ve profesyonel FPS oyuncularına baktığımda %95'i TN panel monitör kullanıyor bu yüzden TN panel bir monitör almak istiyorum. Biraz bakındığımda BenQ XL2411 modelini gördüm bütçemin tam sınırında. 1800 lira limitim var bu fiyata alınabilecek en verimli monitör nedir?
Merhaba, şu an kullandığım monitörü değiştirme kararı aldım. 24 inç 144 Hz monitöre geçmek istiyorum. FPS oyunları oynuyorum ve profesyonel FPS oyuncularına baktığımda %95'i TN panel monitör kullanıyor bu yüzden TN panel bir monitör almak istiyorum. Biraz bakındığımda BenQ XL2411 modelini gördüm bütçemin tam sınırında. 1800 lira limitim var bu fiyata alınabilecek en verimli monitör nedir?
Eğer ki renkler önemli değilse ve FPS oyunu oynayacaksanız o bütçede BenQ Zowie serisinin eline su dökebilen yok. Çünkü FPS oyunlarında sağa sola bakıldığında oluşan bluru en az indiren monitörleri BenQ üretiyor. Ek olarak input lag denilen giriş gecikme süresi de bu monitörlerde düşüktür. Bu yüzden turnuvalarda genelde Zowie monitörler tercih edilir.
En ucuz BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.034,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!