144 Hz monitör önerisi

garlic2234

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm, hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
5000 bin TL bütçem var 144 Hz monitör arıyorum, baktığım monitörler hakkında şöyle sorunları dile getirenler var (ghosting var, renkleri kötü, çok ısınıyor, ölü piksel, vs) bunun ideali nedir çoğunlukla CS:GO PUBG oynayan birisiyim. Ve şu anlık düşündüğüm bunlar başka önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

ASUS VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz.
2. el olarak. BenQ XL2411 24 1 ms.
ASUS TUF Gaming VG24VQER 23.6 1 ms Full HD Curved 180 Hz.
2. el olarak. Lenovo R25-I 30.

ASUS'un monitörlerini 10 yıldan fazladır kullanıyorum panel kalitesi bence güzel. En son hikayeli oyunlar için 32" av panel aldım ASUS'un. Ghosting olacak diye bayağı korkuyordum ama bir sıkıntı sezmedim. Kendi kişisel deneyimim bu yönde. Garanti servisi de kolay kolay üzmez.

Sıfır olarak VP249QGR alabilirsin. Eğer indirimde bulursan MSI MAG256F öneririm. Bütçen çıkarsa Philips Evnia 25m2N3200W öneririm. OverDrive faster modunda oldukça iyi ghosting ve Black smearing performansı var.

R25 i30 kullanıyorum, sorun varsa alabilirim.
Belirttigim gibi 2. el olarak buldum sahibi 1 yila yakin bir sure kullanmis hic bir sorunu yok demis. siz ne kadar suredir kullaniyorsunuz, artilari eksileri nelerdir bi sorun yasadiniz mi ve sizce 2. el bu monitoru almak mi yoksa sifir asus VG24VQER almami mi onerirsiniz, aralarinda 1500 TL oynuyor ama asusu elden alicam.

Sıfır olarak VP249QGR alabilirsin. Eğer indirimde bulursan MSI MAG256F öneririm. Bütçen çıkarsa Philips Evnia 25m2N3200W öneririm. OverDrive faster modunda oldukça iyi ghosting ve Black smearing performansı var.
VP249QGR da sorun yasayan birini goremedim fiyatida uygun.
MSI da gecerli duruyor ama butcemi biraz asiyor amazonda 6000 TL.
peki asusun VG24VQER modeline ne dersiniz mediamarktan elden alacagim olasi bir sorunda fazla ugrasmam diye dusunuyorum oda suan 5000 TL ama ghosting sorunu yasayanlar olmus.

Ben cogunlukla cs2 oynuyorum ve ortama 200 fps altini cok gormuyorum,
yani 144 FPSden assasi imkansiz gibi bir sey bu nedenden oturu 144 HZ tercih etmek mantikli olur mu, ve nvdia bir kart kullaniyorum G-sync olan bir monitor mu tercih etmem gerekiyor?

Son düzenleme:

İncelemesini görmediğim için yorum yapamam. Ne olurduğu belirsiz VA panel alırsan ghosting rahatsız edebilir. İncelemesini görmek şart. G-SYNC uyumlu alman yeterli. İlla modül bulunmasına gerek yok.

Bütçen 300 tl aşar mı?

Son düzenleme:

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,652159841.html başka secenek yok

Fiyat farkı yüksek gibi. Ayrıca yanlış hatırşamıyorsam belirttiğiniz panel VA panel. Kontrast istiyorum demiyorsanız IPS daha güzel olacaktır. Son olarak moniyörü 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum. Eksi olarak sayılır mı bilmiyorum ama harici hoparlörüm olmadığı için kendi hoparlörünü kullanıyorum ve çok kötü ses veriyor.

Philipsin bu monitorunu ilk kez gordum bir kac inceleme videosu var ama sanirim MSI MAG256F almayi dusunuyorum tipi ve ozellikleri beni karsiliyor fiyatida suan 6 bin tl
5800 TL fiyata MSI MAG256F almayi dusunuyorum, arkadasimda da MSI monitor var o VA panel ve guzel geldi ghosting sorunu da yoktu bunda da olacagini dusunmuyorum. siz ne dersiniz philipsde guzel duruyor sizce hangisini tercih etmeliyim

Bütçeniz çıkıyorsa Philips'in VA monitörünü öneririm. Faster modunda oldukça iyi ghosting ve Black smearing performansı var.
Eğer bütçeniz çıkmazsa Lenovo'nun monitörünü öneririm. OverDrive level 3'te oldukça iyi ghosting ve Black smearing performansı var.

Philips'in OverDrive ayarlaması daha iyi o yüzden onu öncelikli öneriyorum.

MSI MAG256F güzel monitör ama fiyatı pahalı. Çok yakın fiyatta bu üstteki attıklarım var ve daha iyiler. İlla ips alacağım derseniz düşünülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…