144 Hz Monitör Önerisi

Badmobil

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar linkteki monitörler arasında kaldım. Bu monitöler arasında hangisi daha iyidir. Freesync teknolojisi açınca giriş gecikme değeri artıyor diye biliyorum. Fakat 144 hz monitörde Freesync desteği olması gerekli midir? Genelde Overwatch, League of Legends, CS:GO, PUBG ve yeni çıkan single oyunları takip ederek oynuyorum. Yabancı dizi, anime, sinema fimlerini izlemeyi çok severim. BenQ XL2430 modeline kafam biraz daha ağır basıyor. Çünkü tercih konusunda ve oyun konusunda genelde övülüyor. Ekranın tepki ve gecikme değerinin diğer modellere göre düşük olması. Monitörde bulunan hızlı kontrol için kumandası ve tasarımı üst seviye malzeme kalitesi beni kendisine çeken diğer nedenler. Bana göre eksi yanı FreeSync desteğini olmaması. Şuan veya daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Linkteki ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz. Başka monitör önerilerinize de açığım. Bütçem 1700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı