144 Hz Monitör Önerisi

anilbaskan9060

Centipat
Ryzen 7 2700X - MSI GTX 1070 Ti Gaming bulunmakta. 1ms 144 Hz 1080p monitör önerisi istemekteyim, G-Sync olabilir.
27 inc ve 24 inc arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuzdan pahalıya tavsiyelerim:

Arkadaşın ilk önerdiği ViewSonic monitörü kullanıyorum. Çok memnunum ancak kenarları biraz kalın. Yan taraf 1.7cm, alt taraf 2.5cm. Sizin için sakıncası yoksa alabilirsiniz.

İmzamda bulunan AOC G2460PF monitörü yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım. Herhangi bir sıkıntı veya sorunla karşılaşmadım. Renkleri doygun. IPS panele sahip bir monitörden bu monitöre geçiş yapınca biraz farklılık yaşadım fakat 144 hz ler de IPS monitörler için yüksek fiyatlarda geziniyor. Monitörün tasarımı güzel. FreeSync desteği de var fakat size yaramayacaktır. Monitörü oturma pozisyonunuza göre yukarı aşağı sağa sola her türlü çevirebilme kabiliyeti sunuyor sizlere. Malzemesi dayanıklı ve beni uzun yıllar rahat ettireceğine eminim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Asus MG248QR ben bu monitörü kullanıyorum hocam eğer sizde benim gibi curved kullanıcısı değilseniz bu monitörü öneririm gsync özelliği sorunsuz çalışıyor test etmediğim oyun kalmadı gsync özelliğini sorunsuz bi şekilde çalışıyor.Renk olarak bu panel için aşırı canlı renkleri var sinema modunda kullanıyorum aşırı renkli diye.Güzel bir monitördür fiyatıda güzel oranlara düşmüş vatanda tavsiye ederim.Asusun kalitesinden yıllardır hiç şaşmadım hiç bi pişmanlık yarattırmadı bu zamana kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı