144 Hz monitör önerisi

Melih6868

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5600 / Gibabyte Rtx 4060Ti Gaming Oc / Arctic 34 eSpots Duo / XPG D50 32(16x2) 3200mhz ram / Samsung 860 EVO SSD 500gb / Samsung 970 EVO Plus 500gb / Seagate 1TB HDD / Corsair HS80 Wireless Kulaklık / SteelSeries Rival 5 Mouse / Corsair K55 RGB PRO XT Klavye / Xbox Gamepad 9. Nesil
Ben de ViewSonic VX2458 C-MHD monitörü vardı ve ışık sızmasından dolayı garantiye gidip sıfırı geldi. Gelen üründede 7-8 sefer 1 er saatlik kullanımdan sonra 6-7 bölgeden ışık sızması olduğu için iade talebiyle tekrar yolladım. Eğer iade alırlarsa yeni monitöre ihtiyacım var. Listedekileri kullananlardan veya bilenlerden yardım lütfen. Önericeğiniz monitörde kullanım sırasında ışık sızması olma ihtimali yüksekse bilgi verin lütfen çünkü Curved monitörlerde ışık sızması sık görülüyor diye duymuştum.
  • ASUS VG258Q.
  • MSI Optix MAG241C.
  • Samsung CFG73.
  • BenQ Zowie XL2411P.
  • AOC C24G1.

Dosya Ekleri

• ADF54ABF-9967-4471-9849-73DA54C6515B.jpeg
    ADF54ABF-9967-4471-9849-73DA54C6515B.jpeg
    465 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Optix MAG241C monitörü oldukça güzel. Harika bir kalitesi ve fiyatı mevcut şu aralar. Oyunculara özel tasarımı ve panel tipinin yanı sıra uygulamalarıyla da hitap etmeyi başarıyor.

MSI Optix MAG241C monitörü oldukça güzel. Harika bir kalitesi ve fiyatı mevcut şu aralar. Oyunculara özel tasarımı ve panel tipinin yanı sıra uygulamalarıyla da hitap etmeyi başarıyor.
Uzun soluklu kullandınız mı? Çeşitli tutarsızlıklar ve hatalar var Optix monitörlerde. Bazılarından bahsettiğim konuyu inceleyebilirsiniz:

AOC 24G2U modelini öneririm, 1200 TL'ye IPS panel 144Hz bir monitor, bu fiyata TN bile zor bulunuyor.
G-sync de açıyordur değil mi? Yani Free-Sync 2 yada adaptive-sync mi yazması lazım. Bir liste var Nvidia onaylı fakat o listede çok az monitör var. Kullanan birisi yazsa süper olurdu.
Uzun soluklu kullandınız mı? Çeşitli tutarsızlıklar ve hatalar var Optix monitörlerde. Bazılarından bahsettiğim konuyu inceleyebilirsiniz:
Sizin konuyu okumuştum ve ondan beridir MSI monitör almamalıyım diye düşünmeye başladım sizce nedir?

G-sync de açıyordur değil mi? Yani Free-Sync 2 yada adaptive-sync mi yazması lazım. Bir liste var Nvidia onaylı fakat o listede çok az monitör var. Kullanan birisi yazsa süper olurdu.

Sizin konuyu okumuştum ve ondan beridir MSI monitör almamalıyım diye düşünmeye başladım sizce nedir?
MSI MAG241C Monitöründe AdaptiveSync kullanan Reddit kullanıcıları görmüştüm. Yabancı olarak. değerlendirebilirsiniz bunu, kaldı ki MSI gibi bir firmanın ürünlerini pek tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Gel gelelim 1000 üründen biri veyahut kaçsa bozuk/yanlış işleyişe sahip olması tüm ürün gamını veyahut markayı/seriyi kötüye çıkarmaz.

AOC 24G2U modelini öneririm, 1200 TL'ye IPS panel 144Hz bir monitor, bu fiyata TN bile zor bulunuyor.
AOC C24G1yada Samsung önerecektim ama siz bunu paylaşmışsınız. Kağıt üstünde güzel görünüyor dikkat çekici bir monitör yapmışlar ve fiyatı da çok iyi. Herhangi bir detaylı incelemesi var mı?

MSI MAG241C Monitöründe AdaptiveSync kullanan Reddit kullanıcıları görmüştüm. Yabancı olarak. değerlendirebilirsiniz bunu, kaldı ki MSI gibi bir firmanın ürünlerini pek tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Gel gelelim 1000 üründen biri veyahut kaçsa bozuk/yanlış işleyişe sahip olması tüm ürün gamını veyahut markayı/seriyi kötüye çıkarmaz.
Neden MSI gibi bir firmanın ürünlerini tartışmıyorsun onu anlamadım. MSI monitör sektörüne gireli kaç yıl oldu ki gözün kapalı güveniyorsun? Bir elin parmağını geçmez herhalde.

AOC C24G1yada Samsung önerecektim ama siz bunu paylaşmışsınız. Kağıt üstünde güzel görünüyor dikkat çekici bir monitör yapmışlar ve fiyatı da çok iyi. Herhangi bir detaylı incelemesi var mı?
İlk bakış tarzı videolar ve incelemeler var ama detaylı bir incelemesi yok. RTings, TFT Central daha el atmamış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı