Oyun için en hızlı, en sorunsuz panel kesinlikle TN. Artık TN paneller de renk konusunda başarılı. 1MS diye pazarlanan VA panellerin gerçekte 10MS tepki süresinin altına inmemekte.
Tepki süresi diye MPRT değerini söyleyerek pazarlama strateji yapıyorlar.
Ben de hala aynı düşünüyorum, mümkünse başka marka alınmalı. MSI monitörler genel olarak muadillerinden daha uygun fiyatlı olduğu için bütçe MSI’ya yetiyorsa bu durumlar kabul edilerek alınabilir.
AOC C24G1yada Samsung önerecektim ama siz bunu paylaşmışsınız. Kağıt üstünde güzel görünüyor dikkat çekici bir monitör yapmışlar ve fiyatı da çok iyi. Herhangi bir detaylı incelemesi var mı?
Bügün monitör sipariş edicektimde Aoc'un monitörünü yeni gördüm akşama kadar sipariş vericem ama iyimi kotumu bilmiyorum. Tecnopat hariç başka forumda bilmiyorum araştırabilirseniz akşam bana yazarmısınız?
AOC C24G1yada Samsung önerecektim ama siz bunu paylaşmışsınız. Kağıt üstünde güzel görünüyor dikkat çekici bir monitör yapmışlar ve fiyatı da çok iyi. Herhangi bir detaylı incelemesi var mı?
Tekramarket.com 'dan aldım. Mag241c diye aratırsan 1800 1900 o fiyatlar gözüküyor.
Mag241cv diye aratman lazım, CV'nin C'den farklı olduğu tek şey içinden displayport kablosu çıkmaması, kutunun içinden mag241c çıkıyor. Arada 300 lira gibi bir fark vardı sanırım