Oyun için en hızlı, en sorunsuz panel kesinlikle TN. Artık TN paneller de renk konusunda başarılı. 1MS diye pazarlanan VA panellerin gerçekte 10MS tepki süresinin altına inmemekte.

Tepki süresi diye MPRT değerini söyleyerek pazarlama strateji yapıyorlar.

Sizin konuyu okumuştum ve ondan beridir MSI monitör almamalıyım diye düşünmeye başladım sizce nedir?
Ben de hala aynı düşünüyorum, mümkünse başka marka alınmalı. MSI monitörler genel olarak muadillerinden daha uygun fiyatlı olduğu için bütçe MSI’ya yetiyorsa bu durumlar kabul edilerek alınabilir.

Mag241c kullanıyorum çok memnunum 1300 TL'ye aldım 1 hafta önce, canavar gibi
Nereden aldınız o fiyata bende alıcaktımda.
Bügün monitör sipariş edicektimde Aoc'un monitörünü yeni gördüm akşama kadar sipariş vericem ama iyimi kotumu bilmiyorum. Tecnopat hariç başka forumda bilmiyorum araştırabilirseniz akşam bana yazarmısınız?

ASUS benim çok aklıma yatmıştı kullanan varmı
Güzel duruyor fakat pek fazla yorum bulamadım
Mag241c kullanıyorum çok memnunum 1300 TL'ye aldım 1 hafta önce, canavar gibi
+- yönleri varmı
Samsung ve aoc cidden çok kullanılıyo ama samsungda da ışık sızma problemi olduğu söyleniyor

Nereden aldınız o fiyata bende alıcaktımda.

Tekramarket.com 'dan aldım. Mag241c diye aratırsan 1800 1900 o fiyatlar gözüküyor.

Mag241cv diye aratman lazım, CV'nin C'den farklı olduğu tek şey içinden displayport kablosu çıkmaması, kutunun içinden mag241c çıkıyor. Arada 300 lira gibi bir fark vardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…