144 Hz monitör önerisi

Sizin konuyu okumuştum ve ondan beridir MSI monitör almamalıyım diye düşünmeye başladım sizce nedir?
Ben de hala aynı düşünüyorum, mümkünse başka marka alınmalı. MSI monitörler genel olarak muadillerinden daha uygun fiyatlı olduğu için bütçe MSI’ya yetiyorsa bu durumlar kabul edilerek alınabilir.

Mag241c kullanıyorum çok memnunum 1300 TL'ye aldım 1 hafta önce, canavar gibi :)
Nereden aldınız o fiyata bende alıcaktımda.
AOC C24G1yada Samsung önerecektim ama siz bunu paylaşmışsınız. Kağıt üstünde güzel görünüyor dikkat çekici bir monitör yapmışlar ve fiyatı da çok iyi. Herhangi bir detaylı incelemesi var mı?
Bügün monitör sipariş edicektimde Aoc'un monitörünü yeni gördüm akşama kadar sipariş vericem ama iyimi kotumu bilmiyorum. Tecnopat hariç başka forumda bilmiyorum araştırabilirseniz akşam bana yazarmısınız?

ASUS benim çok aklıma yatmıştı kullanan varmı
AOC 24G2U modelini öneririm, 1200 TL'ye IPS panel 144Hz bir monitor, bu fiyata TN bile zor bulunuyor.
Güzel duruyor fakat pek fazla yorum bulamadım
Mag241c kullanıyorum çok memnunum 1300 TL'ye aldım 1 hafta önce, canavar gibi :)
+- yönleri varmı
AOC C24G1yada Samsung önerecektim ama siz bunu paylaşmışsınız. Kağıt üstünde güzel görünüyor dikkat çekici bir monitör yapmışlar ve fiyatı da çok iyi. Herhangi bir detaylı incelemesi var mı?
Samsung ve aoc cidden çok kullanılıyo ama samsungda da ışık sızma problemi olduğu söyleniyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı