Asrın berke öztürk
Decapat
Merhaba, ben 144 Hz bir monitör almak istiyorum. Bir kaç marka model önerebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ne kadar hocam?Merhaba, ben 144 Hz bir monitör almak istiyorum. Bir kaç marka model önerebilir misiniz?
AOC C24G1 çok güzel yanlış yola gönderme.VA Panelden uzak dur. Özellikle ViewSonic VX2458-C-Mhd modelinden. Oyun oynarım diyorsan TN al. Filmde izlerim diyorsan IPS panel ama VA'dan uzak dur kardeşim.
1.500 TL ile Viewsonic XG2401 alabilir.Bütçe ne kadar hocam?
TN demekte. Ben buna bulaşmak istemezdim.?
@John Wick 0 AOC 24G2U'nun fiyatına bir bak.
Hocam bu monitörü ilk kez gördüm. Genelde o özellikli monitörler yüksek fiyatlı oluyorduda.@U.Altun bahsettiğiniz ViewSonic monitörde sorun yaşadınız diye direk VA panelden uzak durması gerektiğini söylemeniz doğru değil. Samsung, MSI, AOC gibi markaların monitörlerinde sizin yaşadığınız sorunlar yok.
@Asrın berke öztürk bütçen, ne tür oyunlar oynadığın, dizi ve film izleyip izlemediğin, monitörü karanlık ortamda mı yoksa aydınlık ortamda mı daha çok kullandığın hakkında bilgiler verebilir misin?
@157134 AOC 24G2U'nun fiyatına bir bak.
Merhaba, ben 144 Hz bir monitör almak istiyorum. Bir kaç marka model önerebilir misiniz?
Biri VA Panel uzak dur diyo biri TN Panel'den uzak diyor.Bence de TN'den uzak dur. VA al. MSI'ın modelleri sık sık indirime giriyor, bütçene göre onları öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.