Asrın berke öztürk
Decapat
Merhaba, ben 144 Hz bir monitör almak istiyorum. Bir kaç marka model önerebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi modeli kullandınız.Aoc marka va panel kullandım ama hiç memnun kalmadım. Tn ile yan yana koyduğunuzda fark açıkça belli oluyor. Siyah renk geçişlerinde oldukça başarısız. Black smearing ve ghosting olarak aratıp kendiniz de görün. Benim tercihim de ips veya tn olur
Aoc 273qcx halen duruyor masamda ancak daha çok tn panel olan monitörümü kullanıyorum oyun için. Va paneli film izlerkenHangi modeli kullandınız.
Hocam teknoloji biraz da şans işi. Doğru diyorsunuz geçmiş olsun. Sonuçta hiçbir marka dört dörtlük değil. Peki değiştirme, iade gibi bir sürece girdinizmi?Aoc 273qcx halen duruyor masamda ancak daha çok tn panel olan monitörümü kullanıyorum oyun için. Va paneli film izlerken
Satın almayı düşünürseniz size satabilirimHocam teknoloji biraz da şans işi. Doğru diyorsunuz geçmiş olsun. Sonuçta hiçbir marka dört dörtlük değil. Peki değiştirme, iade gibi bir sürece girdinizmi?
Nedem ghosting li bir ürün alayımkiHayır
Satın almayı düşünürseniz size satabilirim
Aradaki fiyat farkına değermi?Aoc C24G1 önermiyorum. Aynı özellikte Msi Mag241c daha başarılı bir panele sahip. İki monitörü de kullandım.
Ne bileyim neden sürekli soru sorup ilgileniyorsunuz kiNedem ghosting li bir ürün alayımki![]()
İleride bende sistem toplamayo düşünüyorum. Bilgi birikimim olsun diye.Ne bileyim neden sürekli soru sorup ilgileniyorsunuz ki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.