144 Hz Monitör Önerisi

BurakAcar

Kilopat
İyi akşamlar. Kararsız kaldığım üç monitör var. Ekran kartım 1660 Ti. Bu G-Sync özelliği Viewsonic XG2401'de varmış. Sizce çok önemli bir konu mu? İlla olması gerekiyor mu?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Kararsız kaldığım üç monitör var. Ekran kartım 1660 Ti. Bu G-Sync özelliği Viewsonic XG2401'de varmış. Sizce çok önemli bir konu mu? İlla olması gerekiyor mu?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Attıklarınız arasından net en iyisi Asus MG248QR modelidir. Bizzat inceledim hepsini renk olsun bi sürü özelliği var bide asus yani direk alın :) Standart ayarlarında bile asus daha canlı daha albenisi var yani

AOC 24G2U öneririm. Şu sıralar çok popüler ve yeni bir monitör. Ben de yakın zamanda alacağım.
IPS panel istemiyorum. TN panel olmasını istiyorum o yüzden bu üç monitörde takılı kaldım. birde viewsonic için nvidia desteği olduğu için onu düşünüyorum diğer yandan da Asus mg modeli hoşuma gidiyor kararsızım
Attıklarınız arasından net en iyisi Asus MG248QR modelidir. Bizzat inceledim hepsini renk olsun bi sürü özelliği var bide asus yani direk alın :) Standart ayarlarında bile asus daha canlı daha albenisi var yani
evet bende baya inceledim. Ama aklımı kurcalayan şu viewsonic monitörün nvidia desteği var asus un yok bu bir sorun yaratır mı

IPS panel istemiyorum. TN panel olmasını istiyorum o yüzden bu üç monitörde takılı kaldım. birde viewsonic için nvidia desteği olduğu için onu düşünüyorum diğer yandan da Asus mg modeli hoşuma gidiyor kararsızım
Ya tabi Viewsonic'de güzel bi monitör ancak ben 2 sini canlı gördüm viewsonic gereksiz kısımları var asus olduğu gibi ekran cok karizma duruyor.

nvidia destek yoksunluğu oyunlarda açık ara görülür mu veya daha farklı bişey?
Onunla ilgili pek bi bilgim yok illa da Nvidia istiyosan şuan kullandığım monitörü öneriyim gayet güzel fps oyunları için çok tercih ediliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı