curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 15 Şubat 2020 #21 Ben şuan 24G2U kullanıyorum. VA panel hiç kullanmadıysan tecrübe etmen iyi olabilir . C24G1 kullanan bir moderatör var etiketliyorum. Yardımcı olur. @Motionless IN White
Ben şuan 24G2U kullanıyorum. VA panel hiç kullanmadıysan tecrübe etmen iyi olabilir . C24G1 kullanan bir moderatör var etiketliyorum. Yardımcı olur. @Motionless IN White
ÖmerYasar Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #22 curiousoftech dedi: Ben şuan 24G2U kullanıyorum. VA panel hiç kullanmadıysan tecrübe etmen iyi olabilir . C24G1 kullanan bir moderatör var etiketliyorum. Yardımcı olur. @Motionless IN White Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim . Kullanmadim bu arada
curiousoftech dedi: Ben şuan 24G2U kullanıyorum. VA panel hiç kullanmadıysan tecrübe etmen iyi olabilir . C24G1 kullanan bir moderatör var etiketliyorum. Yardımcı olur. @Motionless IN White Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim . Kullanmadim bu arada
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.752 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 15 Şubat 2020 #23 curiousoftech dedi: Ben şuan 24G2U kullanıyorum. VA panel hiç kullanmadıysan tecrübe etmen iyi olabilir . C24G1 kullanan bir moderatör var etiketliyorum. Yardımcı olur. @Motionless IN White Genişletmek için tıkla... Artık moderatör değilim ancak yardımcı olabilirim
curiousoftech dedi: Ben şuan 24G2U kullanıyorum. VA panel hiç kullanmadıysan tecrübe etmen iyi olabilir . C24G1 kullanan bir moderatör var etiketliyorum. Yardımcı olur. @Motionless IN White Genişletmek için tıkla... Artık moderatör değilim ancak yardımcı olabilirim
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 15 Şubat 2020 #24 @Motionless IN White Neden ne oldu? Şu son olaylardan sonra mı oldu?
ÖmerYasar Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #25 Motionless IN White dedi: Artık moderatör değilim ancak yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Yardımci olursaniz sevinirim Sistem 3600x rtx 2070s Monitör ihtiyacım var 144 1ms
Motionless IN White dedi: Artık moderatör değilim ancak yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Yardımci olursaniz sevinirim Sistem 3600x rtx 2070s Monitör ihtiyacım var 144 1ms
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.752 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 15 Şubat 2020 #26 curiousoftech dedi: @Motionless IN White Neden ne oldu? Şu son olaylardan sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır ben 2 hafta önce bırakmıştım. Kendime hiç zaman ayıramıyordum. @ÖmerYasar Konu açıp beni etiketler misiniz?
curiousoftech dedi: @Motionless IN White Neden ne oldu? Şu son olaylardan sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır ben 2 hafta önce bırakmıştım. Kendime hiç zaman ayıramıyordum. @ÖmerYasar Konu açıp beni etiketler misiniz?