Güzel indirim var ama son 4 saat.MSI 23.6" OPTIX MAG241C 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved VA Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.6" OPTIX MAG241C 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved VA Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX MAG241C ITOPYA'da.www.itopya.com
Hangi konularda? Bende bunu almayı düşünüyorum.Yaklaşık 1 haftadır bende monitör arayışındayım, araştırdığım yorumlarda kullanan kişiler bu monitörden genelde şikayetçi olmuşlar.
internette 1350 tl ye bulmuştum bu model değil tabiki ama bütçemde o civarlarda olacak yani minimum 144 hz bişey istiyorum gene tavsiye edersenız başka şeyler dikkate alırımGüzel indirim var ama son 4 saat.MSI 23.6" OPTIX MAG241C 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved VA Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.6" OPTIX MAG241C 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved VA Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX MAG241C ITOPYA'da.www.itopya.com
Hangi oyunları oynuyorsun?internette 1350 tl ye bulmuştum bu model değil tabiki ama bütçemde o civarlarda olacak yani minimum 144 hz bişey istiyorum gene tavsiye edersenız başka şeyler dikkate alırım
Rampage Bright RM-61 24" 1ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Örneğin ucuz bi monitör ama nelere dikkat edeceğimide bilmiyorum pc yi topladım bu kaldı bitek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.