144 Hz monitör önerisi

spex

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

144 Hz monitör almak istiyorum fakat aklımda bazı sorular var öncelikle çoğunlukla oynadığım oyun Valorant fakat bu oyunda bazen bende 100 FPS'e düşmeler 120 FPS'e düşmeler oluyor bu sıkıntı yapar mı veya gözüm bir şey hisseder mi sonrasında ise bazen hikaye bazlı oyunlar oynuyorum onda da FPS 60 50'yi görüyor burada sıkıntı olur mu?

Ve kasamın arkasında yani ekran kartına bağlanan portlardan 1 tane HDMI 1 tane VGA girişi var şu anki monitörüm 75 Hz bunu 144 Hz monitörümü alınca yan ekran olarak kullanmak istiyorum fakat bunun için HDMI to VGA dönüştürücü mü almam gerekiyor?

1500TL'ye kadar çıkacak bütçem var ve ekran kartım RX570 144Hz monitör önerilerinizi yorumlara bırakırsanız sevinirim.

Vatandan LG 24GL650-B modeli. Yükseklik ayarlı LG tavsiye ederim. HDMI HDMI takacaksın o kadar monitörden çıkan kabloyu. Yan ekran olarak kullanma bence 144 olan yeni monitörü kullan bence.

Öncelikle merhabalar,
Monitörden önce ilk sorunuza yanıt vereyim.
Nasıl 60'dan 40 FPS'e düştüğümüz gibi 144'den 100'e düşmek gözümüze bir hayli gözükür. V-Sync bir monitör önerebilirim bu fiyata hem 1 ms hem 165 Hz kesinlikle bunu alabilirsiniz
30 FPS oyun için sınır değerdir, sabit 60 FPS akıcıdır. 60 FPS'nin altına düşüldüğünde hissedilir. Ben şahsen 40-50'lerde hissediyorum.

60 FPS mi akıcı? kime göre neye göre sen 165 Hz monitör gördün mü 60 FPS halen akıcı olacağınımı sanıyorsun. 144 veya 165 veya 240 Hz'lik monitör görürseniz 60'lar artık size düşük kalır. Şahsen benim şu an da 240 Hz var ve 60 oldun mu oynayamıyorum.
Vatan'dan LG 24GL650-B modeli. Yükseklik ayarlı LG tavsiye ederim. HDMI HDMI takacaksın o kadar monitörden çıkan kabloyu. Yan ekran olarak kullanma bence 144 olan yeni monitörü kullan bence.

Hem daha pahalı hem de özellikleri daha kötü benim gösterdiğim şuan da indirim de kesinlikle alabilirsin.

Peki bu model nasıl sence ? AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA

Senin önerdiğin mi daha iyidir bu mu

Vatan'dan LG 24GL650-B modeli. Yükseklik ayarlı LG tavsiye ederim. HDMI HDMI takacaksın o kadar monitörden çıkan kabloyu. Yan ekran olarak kullanma bence 144 olan yeni monitörü kullan bence.

144Hz monitörü ana monitör yapacağım zaten ben yanlış yazmış olabilirim pardon

60 FPS akıcıdır evet. Okuduğun şeyi anlama kabiliyetinin olmaması üzücü bir durum. 60 FPS'nin aşağısı akıcılığı bozar dedim, yukarısı bozar demedim.

60 FPS akıcıdır evet. Okuduğun şeyi anlama kabiliyetinin olmaması üzücü bir durum. 60 FPS'nin aşağısı akıcılığı bozar dedim, yukarısı bozar demedim.

Çok komik . Sen okuduğunu anlamıyorsun bence. Bende diyorum ki 144 Hz gördün mü 60 Hz akıcı görünmez diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…