144 Hz monitör önerisi

200-300 FPS 165Hz bir monitör kullanıyorum. FPS'im 60'a düştüğünde oyun oynanmaz hale geliyor. Daha önce deneyimlemediyseniz 60 FPS akıcı gelebilir.
Yüksek Hz değerli bir monitör deneyimlemedim. Çoğu kişide var olan standart monitörlerin sınır değerlerinden bahsetmiştim anlama kabiliyeti olanlar için.

Yüksek HZ değerli bir monitör deneyimlemedim. Çoğu kişide var olan standart monitörlerin sınır değerlerinden bahsetmiştim anlama kabiliyeti olanlar için.

Bak kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama idrak etme yeteneğin yok senin. Kime göre standart yahu? CS:GO için mi standart? O zaman standart 30 Hz olsun akıcı diyelim çok saçma konuşuyorsun çok.
İtopya'ya karne indirimi geliyor mu bilen var mı?
Bence gelebilir.
incehesap.com cuma 22:00 indirimleri acayip iyi 2060 Super 2500 liraya bile indi geçen.

İyi de hiçbir yerde stok ta yok. Zaten her free-sync g-sync destekler.
Valla doğrudur ben alırken bile stokta 5-6 tane falan vardı bitmiş demekki. 1375TL'ye bu kadar iyi bir monitör bulunca stoğu da az oluyor sanırım :D
Yüksek Hz değerli bir monitör deneyimlemedim. Çoğu kişide var olan standart monitörlerin sınır değerlerinden bahsetmiştim anlama kabiliyeti olanlar için.
60 FPS akıcıdır diyorsun. Sana hala laf anlatanda kabahat :D

Bu 3500' den düşmüş ama pahalı idi.
1500 olmuş.
Monitör güzel ama normal fiyatının 3500 olduğuna inanmıyorum. En fazla 1600TL eder. 3500'e 240Hz alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı