Açıkçası aklıma geldi ekran kartını değiştirdiğim zaman mecburen PSU işlemci ve Anakart yükseltmesi de yapmam gerekecek Bir nevi sistemi baştan kurmak olacak bu sistem bana 3700 TL geldi ayırabileceğim maksimum değerler belirttiğim fiyat aralığında tabi ki 7000 TL monitör almak şu sisteme doğru olmayabilir temsili olarak çıkabileceğim aralığı belirtmek istedim.
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için. İki ürün arasında gördüğüm kadarı ile bir fiyat farkı yok gibi xg2405 modeli neredeyse 200 TL ucuz normal fiyatından kafamı kurcaladı bu monitörlerden birisini alırsam ilave kablo almam gerekecek mi
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için. İki ürün arasında gördüğüm kadarı ile bir fiyat farkı yok gibi xg2405 modeli neredeyse 200 TL ucuz normal fiyatından kafamı kurcaladı bu monitörlerden birisini alırsam ilave kablo almam gerekecek mi
Arkadaşlar birkaç haftadır monitör bakıyorum ve her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, karar verebilmiş değilim. Yeni topladığım fakat henüz birleştirmediğim sistemim şu:
Oyun konusunda net bir şey söyleyemem, ileriye dönük bir sistem toplamaya çalıştım. Fakat şu sıralar en çok pubg ve cs go oynuyorum. Kimisi o kartın hakkı 2kdır diyor, kimisi en iyisi full hd bir 1080p monitördür diyor. Ne olacak bu bilgi kirliliği Bu arada elimdeki eski monitör 21 inç 60 hertz bir monitör