144 Hz monitör seçimi

Eger 1000 ile 7000 arasina çıkabiliyorsaniz 2500 3000 tlye 144 hz bir monitor alip yanina 4000 tlye ekran karti degisim yapabilrisiniz

Açıkçası aklıma geldi ekran kartını değiştirdiğim zaman mecburen PSU işlemci ve Anakart yükseltmesi de yapmam gerekecek Bir nevi sistemi baştan kurmak olacak bu sistem bana 3700 TL geldi ayırabileceğim maksimum değerler belirttiğim fiyat aralığında tabi ki 7000 TL monitör almak şu sisteme doğru olmayabilir :) temsili olarak çıkabileceğim aralığı belirtmek istedim.

Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için. İki ürün arasında gördüğüm kadarı ile bir fiyat farkı yok gibi xg2405 modeli neredeyse 200 TL ucuz normal fiyatından kafamı kurcaladı bu monitörlerden birisini alırsam ilave kablo almam gerekecek mi :)

AOC 24G2U 24" 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com

ViewSonic 24 XG2405 RGB LED 1MS 144HZ 2XHDMI+DP FHD FREESYNC PROFESYONEL GAMING MONITOR Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

XG2405 ürünün içinden HDMI kablo çıkıyor. 144Hz'yi sorunsuz kullanıyorsun.

Arkadaşlar birkaç haftadır monitör bakıyorum ve her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, karar verebilmiş değilim. Yeni topladığım fakat henüz birleştirmediğim sistemim şu:

Ryzen 7 2700x
Asus Rog Strix Rtx 2070 oc
Asus Tuf x470 Chipset Anakart
Hyperx fury 2x8 gb 3200mhz
Corsair mp300 480gb m2 ssd
Gigabyte b700h
Corsair Carbide 275r

Oyun konusunda net bir şey söyleyemem, ileriye dönük bir sistem toplamaya çalıştım. Fakat şu sıralar en çok pubg ve cs go oynuyorum. Kimisi o kartın hakkı 2kdır diyor, kimisi en iyisi full hd bir 1080p monitördür diyor. Ne olacak bu bilgi kirliliği :) Bu arada elimdeki eski monitör 21 inç 60 hertz bir monitör :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı