k.batuu Hectopat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 156 7 Kasım 2019 #11 onurkral14 dedi: Sağolun hocam. Msi baktım ama monitörü yükseltemiyoruz bu yüzden onu eledim. Samsung 1ms değil biraz ondan çekiniyorum ama sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Nereden baktınız cihaz 1 ms.
onurkral14 dedi: Sağolun hocam. Msi baktım ama monitörü yükseltemiyoruz bu yüzden onu eledim. Samsung 1ms değil biraz ondan çekiniyorum ama sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Nereden baktınız cihaz 1 ms.
O onurkral14 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 612 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #12 k.batuu dedi: Nereden baktınız cihaz 1 ms. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım kusura bakmayın. Aoc ile bunun arasındaki farklar nedir. Curved almayı çok istiyorum çünkü.
k.batuu dedi: Nereden baktınız cihaz 1 ms. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım kusura bakmayın. Aoc ile bunun arasındaki farklar nedir. Curved almayı çok istiyorum çünkü.
k.batuu Hectopat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 156 7 Kasım 2019 #13 onurkral14 dedi: Sağolun hocam. Msi baktım ama monitörü yükseltemiyoruz bu yüzden onu eledim. Samsung 1ms değil biraz ondan çekiniyorum ama sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... En büyük farkı zaten Aoc 24G2U curved değil
onurkral14 dedi: Sağolun hocam. Msi baktım ama monitörü yükseltemiyoruz bu yüzden onu eledim. Samsung 1ms değil biraz ondan çekiniyorum ama sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... En büyük farkı zaten Aoc 24G2U curved değil
O onurkral14 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 612 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #14 k.batuu dedi: En büyük farkı zaten Aoc 24G2U curved değil Genişletmek için tıkla... Sağolun, şu nasıl LC32JG51FDMXUF ?
k.batuu dedi: En büyük farkı zaten Aoc 24G2U curved değil Genişletmek için tıkla... Sağolun, şu nasıl LC32JG51FDMXUF ?