144 Hz monitör yeterli mi?

Mesela ileride 3 bin serisi ekran karti ile.

144 Hz'nin ustune cikarsa eger FPS olarak beni nasıl etkiler oyunlarda.
Zaten sizin ekran kartınız AMD ve monitörde Freesync desteği var. Üstünde problem yaratmaz, düşse de kırılmaları bu teknoloji yeteri kadar engeller. Bence 144hz gayet yeterli. Eğer profesyonel olarak FPS oyunları oynamıyorsanız 144 size yeterli olur. Ben 120hz kullanıyorum ve akıcılığı benim için yeterli oluyor.

Zaten sizin ekran kartınız AMD ve monitörde FreeSync desteği var. Üstünde problem yaratmaz, düşse de kırılmaları bu teknoloji yeteri kadar engeller. Bence 144Hz gayet yeterli. Eğer profesyonel olarak FPS oyunları oynamıyorsanız 144 size yeterli olur. Ben 120Hz kullanıyorum ve akıcılığı benim için yeterli oluyor.

Peki ileride 3 bin serisi ekran karti ile 144 Hz aşılırsa oyunlarda bir sorun yaratir mi?

Şu anki 2 k ekran karti ve islemciyi ileride guncelleyebilirim onun için acaba 144 Hz asinca bir sorun yaratirmi oyunlarda?
144 HZ üstü almanıza gerek yok, hem çok bir fark hissetmezsiniz hem de yeni çıkan Red Dead Redemption 2 tarzı oyunlarda yüksek ayarda 144 FPS dahi göremezsiniz

Peki ileride 3 bin serisi ekran karti ile 144 Hz aşılırsa oyunlarda bir sorun yaratir mi?
Bildiğim kadarıyla DP kablosu ile DP çıkışlı ekran kartından monitöre taktığınızda Nvidia denetim masasından G-Sync özelliğini aktif edebiliyorsunuz. Ama bu durumda Freesync kadar etkili olur mu, sorun yaşatır mı, deneyimlemediğim için bilmiyorum. YouTube'da bu konu hakkında video var. Freesync monitörde G-Sync açma diye aratırsanız bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı