144 Hz nasıl alırım?

erenTURAN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün ViewSonic VX2458 monitör aldım kasaya bağladım herhangi bir problem yok ama en fazla 120 Hz alabiliyorum 144 Hz alamıyorum internette bu konuları araştırdım çoğu kişi DisplayPort kabloyu tavsiye etmiş ekran kartım (AMD Radeon R7 200) eski olduğu için DisplayPort girişi yok kaliteli bir HDMI kablo almayı düşünüyorum ama içinden çıkan kablo illa 144 Hz düşünülerek pakete konulmuştur diye düşünüyorum ayrıca bir çok kişide kutudan çıkan HDMI kablosuyla 144 Hz alınabildiğini yazmış ne yapmam gerekiyor cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI' la da 144 Hz alırsın. Bazı monitörler de böyle oluyor. Bu bir sorun değil.
Masaüstüne sağ tıklayın, nVidia denetim paneli veya AMD Radeon ayarlarına tıklayın.

nVidia için çözünürlükleri yönet kısmından 120 Hz'i 144 Hz olarak ayarlayın.

AMD için Display(görüntü) kısmından monitörü özelleştirin. 120Hz'i 144 Hz yapın.

HDMI'la da 144 Hz alırsın. Bazı monitörler de böyle oluyor. Bu bir sorun değil.
Masaüstüne sağ tıklayın, NVIDIA denetim paneli veya AMD Radeon ayarlarına tıklayın.

NVIDIA için çözünürlükleri yönet kısmından 120 Hz'i 144 Hz olarak ayarlayın.

AMD için display(görüntü) kısmından monitörü özelleştirin. 120Hz'i 144 Hz yapın.

Bende de aynı sorun var en fazla 60Hz oluyor ama ben masaüstüne sağ tıklayınca AMD Radeon ayarları çıkmıyor onu yuklememmi lazım yoksa bir problemmi var.

Bende de aynı sorun var en fazla 60Hz oluyor ama ben masaüstüne sağ tıklayınca AMD Radeon ayarları çıkmıyor onu yuklememmi lazım yoksa bir problemmi var.
Biraz geç yazıyorum yeni gördüm eğer sorunun çözülmedi ise:

Ekran kartın ne ise google ye yaz örn: Radeon RX 550 Driver gibi amd veya nvidia nın resmi sitesinden indir indiginde pcyi aç kalat yapmanı isticek aç kapat yap sonra geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı