3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Aralık 2022 #31 Enahaine dedi: Evet hocam az önce aradı şimdi satarsam tekrar almam için 2 katını vermem gerekecek ondan vazgeçtim dedi KB'yın dedi. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm adınıza, umarım yine bulursunuz.
Enahaine dedi: Evet hocam az önce aradı şimdi satarsam tekrar almam için 2 katını vermem gerekecek ondan vazgeçtim dedi KB'yın dedi. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm adınıza, umarım yine bulursunuz.
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #32 TN ye bulaşmayın. Yıllarca rekabetçi oyunları en tryhard olabilecek şekilde oynamış birisi olarak söylüyorum, eğer oyundan monitörün parasını 3 ay içinde çıkaracak geliri elde edemiyorsanız TN almayın.
TN ye bulaşmayın. Yıllarca rekabetçi oyunları en tryhard olabilecek şekilde oynamış birisi olarak söylüyorum, eğer oyundan monitörün parasını 3 ay içinde çıkaracak geliri elde edemiyorsanız TN almayın.